Sini

Hei! Olen Sini Lindgren, 17-vuotias tyttö Helsingistä, toimin Juuliassa K-pop ryhmien ohjaajana, tammikuusta  2019 alkaen.

Käyn Kulosaaressa ruotsinkielistä lukiota ja valmistun keväällä 2020. Tanssia ennen harrastin muodostelmaluistelua Tikkurilassa muutaman vuoden. Lopettaessani luistelun harrastin puoli vuotta show tanssia, mutta laji ei ollut minua varten ja löysin Juulian.   

Olen tanssinut Tanssitalo Juulialla vuodesta 2012. Aloitin discoriental-tyylin tunneilla Annen (Savolainen) johdolla ja siitä jatkanut eteenpäin pitkän matkan. Nykyään tanssin discorientalia, itämaista, K-poppia sekä streettiä. Olen aina myös valmis kokeilemaan uusia tanssilajeja!

Toimin Juulialla K-pop opettajana neljästi viikossa; ryhmäni ovat Chen-Pop, Minzy-Pop, Hani-Pop sekä Momo-Pop. Omien ryhmieni lisäksi tulen myös tanssimaan oppilaana ryhmissä Bellycious, Gizella Group, Diamond Dash sekä Street Femme. Lisäksi tuuraan tarvittaessa muita K-Pop tunteja ja lasten ryhmiä.

Tunneilleni pyrin saamaan vapauden tunteen; että jokainen uskaltaisi ilmaista itseään vapautuneesti, hyvässä ryhmähengessä ja iloisessa tunnelmassa.    

Nähdään tunneilla! 
Sini