Sini

Hei, Olen Sini Lindgren

Olen toiminut Juuliassa K-pop ryhmien ohjaajana tammikuusta 2019 alkaen, ja street-tyylin ohjaajana keväästä 2023 alkaen. Syksyllä 2023 aloitan myös itämaisen tanssin, lasten tuntien sekä Street Femmen ohjaamisen!  

Ennen kuin löysin Juulian tanssitunnit, harrastin muodostelmaluistelua ja showtanssia.    
Olen tanssinut Tanssitalo Juuliassa vuodesta 2012. Aloitin discoriental-tyylin tunneilla Annen (Savolainen) johdolla ja nykyään tanssin discorientalia ja itämaista tanssia Taikun johdolla. Olen aina myös valmis kokeilemaan uusia tanssilajeja, ja tanssinutkin Juuliassa K-poppia ja streettiä useissa ryhmissä.

Olen kasvanut Juuliassa lapsesta aikuiseksi, enkä voi kuvitella päivää ilman tanssia tai Juuliaa!:)

Syyskaudella 2023 jatkan Juuliassa K-pop-ryhmien sekä lasten street-ryhmien ohjaajana. Tulen ohjaamaan myös muita lasten tunteja sekä itämaisen tanssin alkeisryhmää ja uutta nuorten ryhmää. Syksyllä myös Street Femme-tyyli palaa taloon minun ohjaamana.

Itse tanssin Taikun Baila Beats- (discoriental) ja Bellycious- (itämainen tanssi) ryhmissä, sekä Gizella Group- edustusryhmässä. Lisäksi tuuraan tarvittaessa muita Juulian opettajia. 

Minut valittiin Juulia-neidoksi vuodelle 2020-2021. Olen siitä todella kiitollinen ja ylpeä!

Tunneilleni pyrin saamaan vapauden tunteen- että jokainen uskaltaisi ilmaista itseään vapautuneesti, hyvässä ryhmähengessä ja iloisessa tunnelmassa. Hyvä musiikki ja huumori kuuluu luonnollisesti tanssitunneilleni mukaan :)

Nähdään tunneilla!
Sini