Sini

Hei, Olen Sini Lindgren

Olen toiminut Juuliassa K-pop ryhmien ohjaajana tammikuusta 2019 alkaen, street-tyylin ohjaajana keväästä 2023 alkaen ja syksystä 2023 myös itämaisen tanssin, lasten tuntien sekä Street Femmen ohjaajana.
Syyskaudesta 2023 olen toiminut Juuliassa päätoimisena tanssinopettajana.  

Ennen kuin löysin Juulian tanssitunnit, harrastin muodostelmaluistelua ja showtanssia.    Olen tanssinut Tanssitalo Juuliassa vuodesta 2012. Aloitin discoriental-tyylin tunneilla Annen (Savolainen) johdolla ja nykyään tanssin itämaista tanssia Taikun johdolla. Olen myös itse aikoinaan tanssinut k-popia ja streetiä. Olen aina myös valmis kokeilemaan uusia tanssilajeja!

Olen kasvanut Juuliassa lapsesta aikuiseksi, enkä voi kuvitella päivää ilman tanssia tai Juuliaa! :)

Nykyään tanssin Bellycious- ryhmässä (itämainen tanssi) ja Gizella Group- edustusryhmässä. Lisäksi tuuraan tarvittaessa muita Juulian opettajia. 

Minut valittiin Juulia-neidoksi, vuodelle 2020-2021. Olen siitä todella kiitollinen ja ylpeä! Titteli on nykyään Juulia-tanssija.

Tunneilleni pyrin saamaan vapauden tunteen- että jokainen uskaltaisi ilmaista itseään vapautuneesti, hyvässä ryhmähengessä ja iloisessa tunnelmassa. Hyvä musiikki ja huumori kuuluu luonnollisesti tanssitunneilleni mukaan :)

Nähdään tunneilla!
Sini