Pysäköinti

Pysäköinti- ja liikennekäytäntö Tanssitalon pihapiirissä.

Koska parkkitilaa on rajoitetusti, Juulian parkkeihin toivotaan ensisijaisesti parkkeeraavan vain tunneille tulevien oppilaiden.

Ne, jotka ovat vain noutamassa tanssijoita, voivat käyttää esim. Simonkylän ostarin parkkeja tai Leinikkitien päässä olevia yleisiä parkkeja.

Naapurin sähkö- ja vieraspaikoille pysäköiminen edes hetkeksi on ehdottomasti kielletty!

Autoilijat, jotka olette parkkeeraamassa  tai pudottamassa oppilasta pihalle, muistakaa yhdensuuntainen liikenne talon ympäri!

Sisään pihalle ajetaan oikeanpuoleisesta Rosalinda –salin viereisestä ajoaukosta. Pihalta poistutaan kiertämällä Tanssitalon takaa vasemmalle ja ajamalla Juulia –salin puoleisesta ajoaukosta Leinikkitielle.

Pysäköikää siten, että tilaa jää muillekin. Älkää viekö kahden auton paikkaa. Vaikka tullessanne ei olisikaan ruuhkaa, niin tuntien vaihtuessa saattaakin olla. 

Pyörällä ja skootterilla tulijat, teille on varattu Juulian ja Rosalindan ovien välissä oleva alue. Älkää jättäkö muualle, kuten roskiksen viereen, koska se tukkii parkkipaikalle pääsyn. 

Kuvan selitykset:
* mustat neliöt = naapurin laittamia betonisia istutuslaatikoita
* valkoinen lauta-aita (kuvan yläreunassa) = mihin aita päättyy (kuvan oikealla puolella, päättyy myös Tanssitalo Juulian "raja". Parkkeeraa siten että autosi on aidan reunasta vasempaan. KIITOS!

parkki1.jpg