Taikku

Taikku Hyvönen on pitkän linjan arvostettu itämaisen tanssin ja discorientalin opettaja, tanssija ja koreografi. Päätoimisena itämaisen tanssin ja discorientalin opettajana hän on toiminut jo yli 27 vuotta. Taikku perusti Tanssitalo Juulian vuonna 2003, ja on toiminut siitä asti tanssistudion toiminnanjohtajana.

Taustalta löytyy telinevoimistelua sekä rytmistä voimistelua ja useita tanssilajeja streetistä jazz-tanssiin.

Taikku on mukaansa tempaava, iloinen ja energiaa pursuava opettaja ja esiintyjä. Koreografina häntä luonnehditaan luovaksi, monipuoliseksi ja kekseliääksi.

Nuorten kanssa toimiminen on luontevaa ja Taikun sydämen asia- siitä on kertynyt kiitosta oppilaiden ja heidän vanhempien lisäksi julkiseltakin taholta :)

Taikku tunnetaan fuusiotanssien kehittelijänä, mutta perinteinenkin tyyli toki onnistuu. Taikun yksi saavutuksista Suomessa on suositun"discoriental" tanssifuusiotyylin kehittäminen. Tyyli yhdistelee streetin ja itämaisen tanssin lisäksi monia tyylejä uniikiksi kokonaisuudeksi.
Koreografioiden musiikiksi sopii niin mainstream-poppi kuin siitä poikkeavammatkin suunnat.

Energisyys ja tanssin ilo ryhmässä, jossa ujoinkin kokee rohkaistuneena luottamuksellista ilmapiiriä ovat tekemisen ja tanssin ytimessä.

Itämainen tanssi on ollut Taikun osaamisaluetta jo 90-luvun alusta asti. Tunneilla viihtyvät niin nuoret kuin aikuisetkin. Itämainen tanssi on kiehtovaa, lumoavaa, terapeuttista ja myös haasteita tarjoavaa- ei ihme miten suuren suosion se on Suomessakin saanut!

Tanssitalon mottoina ovat:
"Koskaan ei voi tanssia väärin eikä liikaa" ja "Yksin saa aikaan niin vähän, yhdessä niin paljon".

Yhteisöllinen ajattelu on yksi Taikun johtolangoista; kaikki osaavat, ketään ei jätetä yksin ja yhdessä kaikki on hauskempaa!

Tanssimisiin tunneilla!