Lenita

Lenita on käynyt Kallion ilmaisutaidon lukion ja on harrastanut monia eri tanssilajeja kuten discorientalia, show'ta, hip hoppia, modernia nykytanssia ja hänet hurmannutta Korean poppia (k-pop). Hän harrasti taitoluistelua ennen kuin aloitti tanssimisen Tanssitalo Juuliassa, mutta kun hän pääsi sisään tanssin maailmaan, paluuta ei ollut. Hän tanssi Bella Beat ja Rosalinda -ryhmissä Taikun opetuksessa. Koko yläasteen ajan hänen viikkojensa odotetuimmat päivät olivat ne, joina hän pääsi Juuliaan ilmaisemaan itseään tanssin myötä. 

Lenita toimii myös näyttelijänä. Hän on näytellyt elokuvissa Mielensäpahoittaja, sekä Elämältä kaiken sain. Syksyllä 2015 hän näyttelee 11-osaisessa rikossarjassa, jota voi seurata TV:stä vuonna 2016.

Lenita on ohjannut musikaalin Vantaan musiikkiopistolla ja toiminut produktion koreografina. Musikaalin tanssiosuuksissa nähtiin vaikutteita korean popista, jonka energisyyttä ja menevyyttä Lenita haluaa jakaa muillekin tanssista innostuneille. Nykyisin hän tanssii B3B3-nimisessä k-pop tanssiryhmässä, joka on menestynyt myös SM että MM-kisoissa. 

K-pop-tanssityyli on laaja. Poikaryhmien esittämät koreografiat ovat lähes streettiä ja tyttöjen naisellisia tai söpön tyttömäisiä, mutta silti meneviä. 

Lenita keskittyy nyt näyttelemiseen, mutta hänet voi vielä bongata K-pop tiiviskurssien opettajana sekä tuntien tuuraajana.