Katri

Moro, olen Katri Norrlin!

Tanssi on aina ollut itselle rakas harrastus ja iso osa elämää. Olen tanssinut monia lajeja, pääpainona katutanssilajit - aina hiphopista vogueen. Tanssitalo Juuliassa olen opettanut vuodesta 2014 asti.


Tärkeää tanssissa on se, että vaikka lähdetään opettelemaan lajeja peruspalikoista asti  jokainen pääsisi kehittämään juuri omaa tyyliään - ja tietysti nauttimaan tanssista! 

Se tunne kun kokee oppineensa, kehittyneensä tai ylittäneensä itsensä on korvaamaton fiilis.

Koska olen tanssinut paljon eri lajeja showtanssista dancehalliin ja commercialista houseen, yhdistelen tunneillani ja koreografioissa erilaisten lajien elementtejä yhteen. Pyrin siihen, että tunneilla on aina hyvä ilmapiiri ja treenaamisen lisäksi voidaan pitää yhdessä hauskaa ja fiilistellä hyvää musaa.


Syksyllä 2021 ohjaan Street Groove -nimistä street-pohjaista ryhmää maanantaisin sekä puoliksi Taikun kanssa Gizella Group -edustusryhmää.
Jos olet kiinnostunut perusryhmäsi lisäksi tästä edustusryhmästä, laitapa siitä tietoa Taikulle, löydät sähköpostiosoitteen mm. näiden kotisivujen kohdasta "Taikku" :)


Tanssinopettamisen lisäksi toimin musiikkitoimittajana YleX:llä - eli musat tunneilla on tietty 6/5! 

Muihin ansioihini kuuluvat esimerkiksi työni kevään 2021 Euroviisuissa ja esikoiskirjani "Vitun ruma" yhdessä Nelli Kentän kanssa alkukesällä 2021. Kirjassa useat julkisuuden henkilöt (plus Taikku<3) kertovat omaa tarinaansa ulkonäköpaineista tässä ajassa.

 

 Katri