Katri

Katri on tanssinut useita eri katutanssilajeja hip hopista vogueen ja housesta siévaan. Katutanssien ohella Katri on ehtinyt testata myös niin dancehallia kuin esimerkiksi nykytanssiakin eli ylipäänsä monia lajeja. Tanssi on ollut jo kauan rakas harrastus ja iso osa Katrin elämää. Katrille tärkeää tanssissa on oma tyyli ja sen kehittäminen, ja samalla tanssista nauttiminen. Toki on hyvä tietää ja taitaa lajin peruspalikat, joista jokainen sitten saa rakentaa omaa tanssiaan. 

Katri pyrkii siihen, että tunneilla on mukava ilmapiiri, ja harjoittelun ja itsensä haastamisen lisäksi voidaan keskittyä myös yhdessä nauramiseen ja musiikin fiilistelyyn! Katri myös esiintyy tanssin parissa aktiivisesti, ja haluaa itsekin aina vaan kehittyä ja kokeilla uusia lajeja ja tyylejä. Se, että tuntee oppineensa, kehittyneensä tai ylittäneen itsensä, on Katrin mielestä korvaamaton fiilis. 

Katri opiskelee radio- ja tv-tuotantoa ammattikorkeakoulussa, ja luova luonne tulee esiin myös tanssin ulkopuolella. Katri ideoi paitsi tanssisalissa, myös kameran takana, Photoshopin äärellä tai piirustus- tai maalaustarvikkeet käsissään. 

Katri opettaa syksyllä 2017 kahta katutanssi ryhmää.