Aikuisten tunnit


STREET FEMME 30+. Ryhmän ohjaajana Venla Mantere.

Tämä on aikuisten naisten oma street-tanssiryhmä!

Tunnit koostuvat vauhdikkaasta lämmittelystä, erilaisten street-tyylin tanssisarjojen harjoittelusta ja hyvän fiiliksen improvisaatioharjoituksista. Koreografiat ovat voimakkaan naisellisia ja kuvastavat omissa nahoissa elämisen ihanuutta. Tuntien soundtrack rakentuu suureksi osaksi inspiroivien naisartistien musiikista.

Heti Street Femme -tunnin päätteeksi alkaa kehoa hellivä kehonhuolto. Kannattaa ilmoittautua mukaan myös siihen.

Sunnuntaisin 5.9.-5.12. Tuntia ei ole syyslomalla 24.10.

Klo 18.30-19.30

Hinta 130€
KEHONHUOLTO. Ryhmän ohjaajana Venla Mantere.
AIKUISET JA NUORET.


Varaa pieni hetki kroppasi hemmotteluun.

Tunti koostuu kroppaa avaavasta lämmittelystä, kevyestä keskivartalon treenistä ja pitkistä venyttelyistä. Kehonhuoltotunti toimii erillisenä treeninään tai voit yhdistää sen osaksi pidempää kokonaisuutta esimerkiksi Street Femme -tunnin päätteeksi.

Tunti on suunniteltu ensisijaisesti aikuisille, mutta lempeytensä vuoksi sille voivat osallistua myös rauhallisesta treenistä pitävät nuoret.

Sunnuntaisin 5.9.-5.12. Tuntia ei ole syyslomalla 24.10.

Klo 19.40-20.30

Hinta 108€
ITÄMAINEN TANSSI. Ryhmien ohjaajana Taikku Hyvönen, alkeet Sari Mäkinen.
AIKUISET ja NUORET (n. 11v. ja siitä ep)

Tanssitalo Juuliassa tanssitaan perinteistä itämaista vatsatanssia, johon yhdistellään muitakin tanssivaikutteita. Itämaista tanssia, jota kutsutaan myös vatsatanssiksi, on tanssittu Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikan maissa ja tuhansia vuosia. Suomessa laji on varsin suosittu liikuntamuoto.
Itämainen tanssi on parhaimmillaan iloa, estetiikkaa ja mielihyvää. Tanssi sopii kaikenikäisille, -kuntoisille ja -kokoisille naisille. Tanssin on todettu lievittävän hartia- ja selkävaivoja, vahvistavan lantionpohjalihaksia, parantavan rintarangan liikkuvuutta ja aineenvaihduntaa sekä kehittävän koordinaatiota, notkeutta ja oman kehon hahmottamista. Itämainen tanssi tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua itseensä naisena ja löytää oma naisellinen tyyli ilmaista persoonallisuuttaan.

Itämaisen tanssitunnin rakenteeseen kuuluu alkulämmittely, tekniikka- ja tanssiosuus sekä lopussa lyhyt palauttava lihashuolto/venyttelyosuus.


-
Alkeet "Samira": Tiistaisin
7.9.- 7.12. Klo 18.30-19.30.Tuntia ei ole 19.10. Hinta 129€.

Muut:
- Perus+keskitaso "Ariella": Torstaisin 2.9.- 2.12.
Klo 18.30-19.30.Tuntia ei ole 21.10.
 Hinta 129€.
- Jatkotaso "Bellydonnes": Sunnuntaisin  5.9.- 5.12.
Klo 18.00-19.00.Tuntia ei ole 24.10.
 Hinta 145€.
- Jatkotaso 2 "Bellycious": Keskiviikkoisin 1.9.- 8.12.
Klo 19.15-20.15.Tuntia ei ole 20.10.
Hinta 153€.DISCOMIX" Rosana". Ryhmän ohjaajana Venla Mantere:

Discomix on vauhdikasta tanssia, joka yhdistelee eri tanssilajeja. Tunnit sisältävät erilaisten koreografioiden harjoittelua sekä tanssitekniikka- ja improvisaatioharjoituksia. Tavoitteena on oppia joka kausi jotain uutta ja erilaista, mutta tärkeintä on kuitenkin hyvä meininki ja tanssin ilo.

Koska tunneilla tutustutaan erilaisiin tyyleihin, on ryhmään suhteellisen helppo hypätä mukaan ilman aiempaa tanssikokemusta. Toisaalta vaihtuvat lajit tuovat myös haastetta pidempään tanssia harrastaneille.

Syyskaudella 2021 ei ole discomix-ryhmää aikuisille.LUOVA TANSSI. Ryhmän ohjaajana Venla Mantere.
AIKUINEN + 3-10vlapsi tai myös kouluikäiset sisarukset/ kaverukset.

Tällä tunnilla tehdään erilaisia tanssillisia harjoituksia pareittain ja (koronatilanteen sallimissa rajoissa) ryhmän kanssa vuorovaikuttaen. Tunti on suunnattu 3-10 vuotiaille lapsille yhdessä oman aikuisen kanssa. Myös kouluikäisten sisarusten tai kaverusten on mahdollista tulla tunnille yhdessä.

Harjoitusten keskiössä on tanssin ilo, ilmaisu ja heittäytyminen. Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa tanssitaustaa vaan olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Kokeneempikin tanssija saa kuitenkin haastetta tällä tunnilla, sillä lähestyminen tanssimiseen on erilainen kuin perinteisillä tanssitunneilla.

Syyskaudella 2021 ei ole luovan tanssin-ryhmää aikuisille.


Maa