Ilmoittautuminen ja Tanssitalo Juulian säännöt

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen on sitova (Juuliassa jo tanssivat "vanhat" oppilaat). Peruutukset on tehtävä vähintään viikkoa ennen kurssin alkua.

Uusille oppilaille ensimmäinen tunti ei vielä sido koko kauteen. Eli jos oppilas käytyään kokeilemassa tuntia ei tykännytkään tunnista, tämä kokeilutunti ei sido koko kauteen.

Miten ilmoittaudun: Voit ilmoittautua osoitteessa https://juulia.hobiver.com/ilmo

Jos tuntia ei pidetä: Jos opettaja on estynyt pitämään tuntia, tunnit pitää sijainen tai tunti siirretään pidettäväksi myöhempänä ajankohtana.

Valokuvaus: Tanssistudiomme näytökset valokuvataan omien kuvaajiemme puolesta. Osa kuvista tulee näkymään Tanssitalo Juulian kotisivujen galleriassa ja kotisivujen sivuilla ja saleissa kaikkien katsottavissa olevista kuvakirjoista. Emme pyydä tähän erillistä lupaa alaikäisten vanhemmilta, vaan ilmoittautumalla tunneille annat tähän luvan. Jonkin verran otamme myös kuvia tunneilta. Nämäkin kuvat näkyvät samoissa kohteissa.

Poissaolot: Poissaolojasi voit halutessasi korvata muilla Tanssitalo Juulian tunneilla, ei kuitenkaan tiiviskursseilla. Poissaolot on korvattava kyseessä olevan kauden loppuun mennessä. Salien ilmoitustauluilta löytyy korvauslista, johon korvaaja korvaustunnille saapuessaan laittaa nimensä ja korvattavan ryhmänsä nimen tai ajankohdan.

Arvotavarat: Tanssitalo Juulia ei vastaa kadonneista tavaroista. Sekaannusten välttämiseksi omat kengät, juomapullot ym. olisi hyvä merkitä omalla nimellä. Arvotavarat on hyvä ottaa salin puolelle, esim. ikkunalaudoille.

Tapaturmat: Tapaturmasuojan saat ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. Tanssitalo Juulia ei ole vakuuttanut oppilaitaan.