Ilmoittautuminen ja Tanssitalo Juulian pelisäännöt

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen on sitova (Juuliassa jo tanssivat "vanhat" oppilaat). Peruutukset on tehtävä vähintään viikkoa ennen kurssin alkua.

Uusille oppilaille ensimmäinen tunti ei vielä sido koko kauteen. Eli jos oppilas käytyään kokeilemassa tuntia ei tykännytkään tunnista, tämä kokeilutunti ei sido koko kauteen. Kokeilutunnit oman ryhmän löytämiseksi eivät myöskään maksa erikseen mitään.

Miten ilmoittaudun: Voit ilmoittautua sähköpostitse taikku.hyvonen@kolumbus.fi tai soittamalla / tekstiviestillä Taikku Hyvöselle 050-341 0800. Tämä ilmoittautuminen on ns. paikan varaus

Varsinainen ilmoittautumislomake jaetaan ensimmäisen tunnin yhteydessä. Sitä ei siis tarvitse palauttaa, jos uusi oppilas ei halua sitoutua koko kauteen.

 Jos tuntia ei pidetä: Jos opettaja on estynyt pitämään tuntia, tunnit pitää sijainen tai tunti siirretään pidettäväksi myöhempänä ajankohtana.

Poissaolot: Poissaolojasi voit korvata muilla Tanssitalo Juulian tunneilla.

Poissaolot on korvattava ko. kauden loppuun mennessä. Salien ilmoitustauluilta löytyy korvauslista, johon korvaaja korvaustunnille saapuessaan laittaa nimensä ja korvattavan ryhmänsä nimen tai ajankohdan.

Arvotavarat: Tanssitalo Juulia ei vastaa pukuhuoneeseen jätetyistä arvotavaroista. Sekaannusten välttämiseksi omat kengät ym. olisi hyvä merkitä omalla nimellä. Arvotavarat on hyvä ottaa salin puolelle, esim. ikkunalaudoille.

Tapaturmat: Tapaturmasuojan saat ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. Tanssitalo Juulia ei ole vakuuttanut oppilaitaan.