Ilmoittautuminen ja Tanssitalo Juulian säännöt

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa:
https://juulia.hobiver.com/ilmo

Tässä Juulian toimintasäännöt, lue ennen ilmoittautumista!

 

Laskut, tiedotukset mm. näytöksistä yms. lähtevät ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Ilmoita siis kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä se sähköpostiosoite, jota seuraat ja käytät aktiivisesti!

Ensimmäinen tunti ei vielä sido koko kauteen, vaan yhden kerran voi käydä ryhmässä "tutustumassa". Ilmoittautumisesta tulee kuitenkin sitova, mikäli peruutusta ei tehdä viimeistään 5 päivän sisällä kauden ensimmäisen  tunnin jälkeen. 


Jos peruutusta ei ole tehty, veloitamme täyden kurssimaksun.
Kurssin peruuttaminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen taikku.hyvonen@kolumbus.fi
Syytä poisjääntiin ei tarvitse kertoa, riittää että saamme tiedon oppilaan paikan vapautumisesta.


Paikan varaamiseksi uusienkin oppilaiden tulee ilmoittautua kurssille; näin pystymme varmistamaan, ettei kurssi tule liian täyteen.


Jos uusi oppilas ei tuntia kokeiltuaan halua jatkaa, poistamme ilmoittautumistiedot (esim. yhteystiedot) saatuamme poisjäännistä tiedon.


Valokuvaus: Tanssistudiomme kausinäytökset valokuvataan omien kuvaajiemme puolesta. Osa kuvista tulee näkymään Tanssitalo Juulian kotisivujen galleriassa, kotisivujen sivuilla ja saleissamme kaikkien katsottavissa olevissa kuvakirjoissa. Emme pyydä tähän erillistä lupaa alaikäisten vanhemmilta, vaan ilmoittautumalla tunneille annat tähän luvan. Jonkin verran otamme myös kuvia tunneilta. Nämäkin kuvat näkyvät samoissa kohteissa.


Jos tuntia ei pidetä: Jos opettaja on estynyt pitämään tuntia, tunnit pitää sijainen tai tunti siirretään pidettäväksi myöhempänä ajankohtana. Ilmoitamme sähköpostitse ja Juulian facebookiin tunnin peruuntumisesta, heti kun saamme siitä tiedon. Useimmiten tunnille järjestyy kuitenkin tuuraaja.


Poissaolot: Poissaolojasi voit halutessasi korvata muilla Tanssitalo Juulian tunneilla, ei kuitenkaan tiiviskursseilla tai edustusryhmien tunneilla. Poissaolot on korvattava kyseessä olevan kauden loppuun mennessä. Salien ilmoitustauluilta löytyy korvauslista, johon korvaaja korvaustunnille saapuessaan laittaa nimensä ja korvattavan ryhmänsä nimen.


Arvotavarat: Tanssitalo Juulia ei vastaa kadonneista tavaroista. Sekaannusten välttämiseksi omat kengät, juomapullot ym. olisi hyvä merkitä omalla nimellä. Arvotavarat on hyvä ottaa salin puolelle, esim. ikkunalaudoille.


Tapaturmat: Tapaturmasuojan saat ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. Tanssitalo Juulia ei ole vakuuttanut oppilaitaan.