Ilmoittautuminen ja Tanssitalo Juulian säännöt


ILMOITTAUTUMINEN:


Ilmoittautuminen kevätkauden 2024 tunneille alkaa 20.5.2024 jo Juuliassa tanssiville oppilaille.
Uusille oppilaille ilmoittautuminen alkaa 1.6.2024.


Ilmoittautuminen Hobiver-ohjelman kautta onnistuu parhaiten tietokoneella, vältä siis puhelimen sovelluksen kautta ilmoittautumista.
Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: https://juulia.hobiver.com/ilmo


JUULIAN TOIMINTASÄÄNNÖT, lue ennen ilmoittautumista!


LASKUT, TIEDOTUKSET YMS.:

Laskut ja yleiset tiedotukset lähtevät ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.
ILMOITA SIIS KURSSI-ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ SE SÄHKÖPOSTIOSOITE, JOTA SEURAAT JA KÄYTÄT AKTIIVISESTI!
Huolehdi myös, että alaikäisen huoltajan puhelinnumero on ilmoitettu.

Kirjelaskusta lisäämme kurssimaksun loppusummaan 2 euroa.

Muista käyttää laskussa olevaa VIITENUMEROA! Uusille oppilaille ensimmäinen tunti ei vielä sido koko kauteen, vaan yhden kerran voi käydä ryhmässä "tutustumassa".

Paikan varaamiseksi uusienkin oppilaiden tulee tehdä ilmoittautuminen; näin pystymme varmistamaan, ettei kurssi tule liian täyteen.

Ilmoittautumisesta tulee kuitenkin sitova, mikäli peruutusta ei tehdä viimeistään 5 päivän sisällä kauden ensimmäisen tunnin jälkeen.  
Jos peruutusta ei ole tehty, veloitamme täyden kurssimaksun.

Kurssin peruuttaminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen taikku.hyvonen@kolumbus.fi
Syytä poisjääntiin ei tarvitse kertoa, riittää että saamme tiedon kurssipaikan vapautumisesta.

Jos uusi oppilas ei tuntia kokeiltuaan halua jatkaa, poistamme ilmoittautumistiedot
(yhteystiedot ym.) saatuamme poisjäännistä tiedon.

KUVAUSLUPA:

Tanssistudiomme kausinäytökset (Vantaan Korsossa Lumon auditoriossa) valokuvataan ja videoidaan omien kuvaajiemme puolesta.
Jonkin verran otamme myös tuntikuvia kauden aikana.

Videointi jää Tanssitalo Juulian arkistoon.
Osa kuvista tulee näkymään Tanssitalo Juulian kotisivujen galleriassa, kotisivujen sivuilla ja saleissamme olevissa (Ifolor-)kuvakirjoissa. Muutamia kuvia käytetään myös somessa, esim. Tanssitalo Juulian Facebook-sivuilla ja Instagramissa.
Ilmoittautumisen yhteydessä annetaan KUVAUSLUPA näihin.

HYGIENIAMUISTUTUS:
Käytämme Juuliassa edelleen käsidesiä/ kunnon käsipesua.
Tunneille tulee saapua vain ilman flunssan oireita!

MUUTA TÄRKEÄÄ: Jos tuntia ei pidetä: Jos opettaja on estynyt pitämään tuntia, tunnit pitää sijainen tai tunti siirretään pidettäväksi myöhempänä ajankohtana.  Ilmoitamme sähköpostitse ja Juulian suljettuun facebookiin tunnin peruuntumisesta heti kun asia varmistuu. Lähes aina tunneille on kuitenkin järjestynyt tuuraaja. 

Poissaolot: Poissaolojasi voit halutessasi korvata muilla Tanssitalo Juulian tunneilla, ei kuitenkaan tiiviskursseilla tai edustusryhmän tunneilla. Poissaolot on korvattava kyseessä olevan kauden loppuun mennessä. Salien ilmoitustauluilta löytyy korvauslista, johon korvaaja korvaustunnille saapuessaan laittaa nimensä ja korvattavan ryhmänsä nimen.

Arvotavarat: Tanssitalo Juulia ei vastaa kadonneista tavaroista. Sekaannusten välttämiseksi omat kengät, juomapullot ym. olisi hyvä merkitä omalla nimellä. Arvotavarat (käsilaukku, kännykkä, kukkaro jne.) on hyvä ottaa salin puolelle esimerkiksi ikkunalaudalle, eikä jättää vaikkapa ulkotakin taskuun tmv.

Tapaturmat: Tapaturmasuojan saat ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. Tanssitalo Juulia ei ole vakuuttanut oppilaitaan.Voit seurata Tanssitalo Juuliaa somessa:
Facebook: https://www.facebook.com/tanssitalojuulia/
Instagram: www.instagram.com/tanssitalojuulia
Kaikki vanhat, nykyiset ja tulevat juulialaiset ovat tervetulleita myös suljettuun Facebook-ryhmäämme: https://www.facebook.com/groups/129363150468721/?ref=share