Ilmoittautuminen ja Tanssitalo Juulian säännöt

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa:
https://juulia.hobiver.com/ilmo

Tässä Juulian toimintasäännöt, lue ennen ilmoittautumista!

 


KORONA- TILANNE:
Otamme toiminnassamme huomioon covid-19- tilanteen ja siihen liittyvät viranomaisten ohjeet.
Taataksemme Tanssitalo Juulian oppilaille mahdollisimman turvallisen tanssiympäristön olemme laatineet pelisäännöt, joihin toivomme kaikkien tutustuvan. Toivomme myös, että huoltajat käyvät nämä ohjeistukset yhdessä oppilaiden kanssa läpi. Tanssitalo Juulian hygieniakäytäntö/ turvallisuusohjeet löytyvät näiden toimintasääntöjen lopusta ja kotisivuilta
https://www.tanssitalojuulia.fi

Laskut, tiedotukset yms.
lähtevät ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Ilmoita siis kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä se sähköpostiosoite, jota seuraat ja käytät aktiivisesti! Huolehdi myös, että myös alaikäisen huoltajan puhelinnumero on ilmoitettu.

Kirjelaskusta lisäämme kurssimaksun loppusummaan 2 euroa.

Ensimmäinen tunti ei vielä sido koko kauteen, vaan yhden kerran voi käydä ryhmässä "tutustumassa".
Ilmoittautumisesta tulee kuitenkin sitova, mikäli peruutusta ei tehdä viimeistään 5 päivän sisällä kauden ensimmäisen tunnin jälkeen.  
Jos peruutusta ei ole tehty, veloitamme täyden kurssimaksun.

Kurssin peruuttaminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen taikku.hyvonen@kolumbus.fi
Syytä poisjääntiin ei tarvitse kertoa, riittää että saamme tiedon oppilaan paikan vapautumisesta.
Paikan varaamiseksi uusienkin oppilaiden tulee ilmoittautua kurssille; näin pystymme varmistamaan, ettei kurssi tule liian täyteen. Jos uusi oppilas ei tuntia kokeiltuaan halua jatkaa, poistamme ilmoittautumistiedot (esim. yhteystiedot) saatuamme poisjäännistä tiedon. 

KUVAUSLUPA:
Tanssistudiomme kausinäytökset (Vantaan Korsossa Lumon auditoriossa) valokuvataan omien kuvaajiemme puolesta, samoin otamme jonkin verran tuntikuvia kauden aikana. Osa kuvista tulee näkymään Tanssitalo Juulian kotisivujen galleriassa, kotisivujen sivuilla ja saleissamme olevissa kuvakirjoissa. Joitain kuvia käytetään myös somessa, esim. Tanssitalo Juulian facebookissa.
Ilmoittautumisen yhteydessä annetaan KUVAUSLUPA näihin.

Jos tuntia ei pidetä: Jos opettaja on estynyt pitämään tuntia, tunnit pitää sijainen tai tunti siirretään pidettäväksi myöhempänä ajankohtana.  Ilmoitamme sähköpostitse ja Juulian facebookiin tunnin peruuntumisesta, heti kun saamme siitä tiedon. Useimmiten tunnille järjestyy kuitenkin tuuraaja. 

Poissaolot: Poissaolojasi voit halutessasi korvata muilla Tanssitalo Juulian tunneilla, ei kuitenkaan tiiviskursseilla tai edustusryhmien tunneilla. Poissaolot on korvattava kyseessä olevan kauden loppuun mennessä. Salien ilmoitustauluilta löytyy korvauslista, johon korvaaja korvaustunnille saapuessaan laittaa nimensä ja korvattavan ryhmänsä nimen.
Koronatilanteesta riippuen tähän poissaolojen korvauksiin saattaa tulla rajoituksia.

Arvotavarat: Tanssitalo Juulia ei vastaa kadonneista tavaroista. Sekaannusten välttämiseksi omat kengät, juomapullot ym. olisi hyvä merkitä omalla nimellä. Arvotavarat on hyvä ottaa salin puolelle, esim. ikkunalaudoille.

Tapaturmat: Tapaturmasuojan saat ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. Tanssitalo Juulia ei ole vakuuttanut oppilaitaan.

Lisää tietoa ryhmistä sekä tanssityyleistä saat osoitteesta
www.tanssitalojuulia.fi tai sähköpostitse: taikku.hyvonen@kolumbus.fi


LÄHITUNNIT/ ETÄTUNNIT

Mikäli korona-tilanne pahenisi niin, ettei tunteja voi pitää normaalisti vaan viranomainen suosittaa etätunteihin siirtymistä, olemme päättäneet seuraavaa:

- Jos kevätkautta on PUOLET TAI ENEMMÄN jäljellä, emme siirry etäopetukseen vaan keskeytämme kauden, ja palautamme käyttämättä jääneet kurssimaksut.

- Jos kevätkautta on enää ALLE PUOLET KAUDESTA, jatkamme loppukauden tunnit etäopetuksena.

- Tilanteessa, jossa lähiopetusta on mahdollista jatkaa tietyillä rajoitteilla (esim. kokoontuvan määrän suhteen) saatetaan toimia niin, että tunti pidetään aina vuoroviikoin puolelle ryhmästä. Toinen puolikas saa tunnin sisällön muulla tavalla. 

TANSSITALO JUULIAN HYGIENIAKÄYTÄNNÖT/ TURVALLISUUSSUUNNITELMA KEVÄTKAUSI 2021:

YLEISTÄ
Yleiset THL:n ja valtioneuvoston ohjeet koronapandemian voittamisessa ovat Juuliassakin käytäntönä: käsihygienia, oikea tapa yskiä ja aivastaa, vain oireettomana liikkuminen, keskinäisten lähikontaktien minimoiminen sekä turvaväleistä huolehtiminen. Tarjolla on myös kertakäyttöisiä maskeja.

SALIT
- Molemmissa saleissamme Leinikkitiellä (Juulia-sali ja Rosalinda-sali) on käsidesiä, ja opettajat kannustavat jokaista huolehtimaan käsihygieniasta sekä Juuliaan saapuessa että pois lähtiessä.

- Pidämme salien oppilaat erillään toisistaan emmekä esim. harjoita yhteisiä tanssi- tai esitystuokioita. Emme ota ryhmiin vierailijoita.
Ryhmäkoot ovat tavallista pienempiä.

- Rosalinda-salista Juulia-salin puolella olevassa vessassa kävijät desinfioivat kätensä sekä toisen salin puolelle mennessä että takaisin tullessa.

- Suosituksemme on, etteivät lasta tunneille tuovat tule salien puolelle, ellei ole pakottavaa tarvetta. Tämä ei kuitenkaan koske pienimpien lasten (3-6v.) ryhmiä vaan riisumis- ja vaatetusapua sekä muuta vanhemman läsnäoloa tarvitsevan lapsen YKSI saattaja voi jäädä tunnille. Myös saattajien tulee desinfioida kätensä ja noudattaa yleisiä hygieniaohjeita ja suosituksia.

- Salien yleistä siivousta on tehostettu voimakkaammilla, desinfioivilla aineilla. Siivousta tehdään myös ryhmän vaihtuessa toiseen. Ryhmien vaihtoon on varattu riittävästi aikaa. Seuraava ryhmä saapuu sisään vasta kun edellinen on poistunut.

TANSSITUNNIT
- Pyydämme vaihtamaan treenivaatteet, täyttämään juomapullon ja laittamaan hiukset kiinni jo valmiiksi kotona, jos se on mahdollista.

-Tunneille saavutaan hieman ennen tunnin alkua. Muistakaa turvavälit ulko-oven suussa ja pukutiloissa eli antakaa ennen teitä saapuneille aikaa riisua kenkänsä ja takkinsa sekä poistua saliin, ennen kuin itse tulette samaiseen tilaan. Tiloissa vietetään mahdollisimman vähän aikaa ennen ja jälkeen tunnin.

- Tanssitunnilla pidetään riittävää väljyyttä toisiin tanssijoihin ja tunneilla vältetään fyysistä kontaktia vaativia harjoituksia.

- Juulian venyttelymattoja ei käytetä vaan oppilas tuo halutessaan itse omansa. Opettajat suunnittelevat venyttelyhetket sellaisiksi, ettei venyttelymaton puute muodostu ongelmaksi.

- Mikäli tanssitunnilla käytetään jotain Juuliasta lainattavaa tanssivälinettä, olemme miettineet siltä osin ryhmäkohtaisesti hygieniaohjeet, ja tiedotamme niistä tunneilla.

JOS OPPILAS ALKAA OIREHTIA TUNNIN AIKANA/OIREHTII SAAPUESSAAN:
Saavu tunnille vain täysin terveenä!

- Jos ryhmän ohjaaja huomaa, että tunnille saapuva oppilas oirehtii hengitystieoireita, hänet käännytetään kotiin.

- Mikäli oireilu alkaa tunnin aikana, on oppilaan poistuttava tunnilta. Alaikäisen kohdalla ilmoitetaan asiasta huoltajalle, jonka tulee järjestää oppilaalle kyyti takaisin kotiin mahdollisimman nopeasti.

- Jos oppilaalla todetaan koronatartunta tunnin jälkeen, toivomme, että ilmoittaisitte siitä myös Tanssitalo Juuliaan Taikku Hyvöselle. Muut jatkotoimenpiteet toteutamme THL:n ja valtioneuvoston ohjeistusten mukaan.

Jos hygieniasuunnitelmastamme jäi jotain epäselväksi, tai haluatte vielä keskustella turvallisiin tunteihin liittyvistä asioista, voitte olla yhteydessä Taikku Hyvöseen osoitteessa
taikku.hyvonen@kolumbus.fi
Päivitämme ohjeita epidemiatilanteen mukaan sähköpostitse ja kotisivuillemme.

3.12.2020 Tanssitalo Juulia, Taikku Hyvönen