Ilmoittautuminen ja Tanssitalo Juulian pelisäännöt

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset on tehtävä vähintään viikkoa ennen kurssin alkua, muutoin lasku seuraa postitse kotiin. 

Miten ilmoittaudun: Voit ilmoittautua sähköpostitse taikku.hyvonen@kolumbus.fi tai soittamalla / tekstiviestillä Taikku Hyvöselle 050-341 0800.

Ilmottautumislomake jaetaan ensimmäisen tunnin yhteydessä.

 

Jos tuntia ei pidetä: Jos opettaja on estynyt pitämään tuntia, tunnit pitää sijainen tai tunti siirretään pidettäväksi myöhempänä ajankohtana. Seuraa kotisivujen uutisia.

Poissaolot: Poissaolojasi voit korvata muilla Tanssitalo Juulian tunneilla.

Poissaolot on korvattava ko. kauden loppuun mennessä. Salien ilmoitustauluilta löytyy korvauslista, johon korvaaja korvaustunnille saapuessaan laittaa nimensä ja korvattavan ryhmänsä nimen tai ajankohdan.

Arvotavarat: Tanssitalo Juulia ei vastaa pukuhuoneeseen jätetyistä arvotavaroista. Sekaannusten välttämiseksi omat kengät ym. olisi hyvä merkitä omalla nimellä. Arvotavarat on hyvä ottaa salin puolelle, esim. ikkunalaudoille.

Tapaturmat: Tapaturmasuojan saat ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. Tanssitalo Juulia ei ole vakuuttanut oppilaitaan.