uusittuFlyer3.png

                                                                                                                               

Moi, olen Anni Dohlen ja opetan Tribal Fusion -vatsatanssia.

Tanssitaustaa minulla on 15 vuoden ajalta, lähinnä eri vatsatanssin tyylisuunnista. Tribal fusion valikoitui lajikseni viitisen vuotta sitten. Olen aina pitänyt vatsatanssista, mutta tribal fusionissa minua viehätti sen salaperäisyys, tummempi tunnelma ja ilmaisun sallivuus. Olen käynyt "Integrated Dance" -opettajakoulutuksen Ashley Lopezin (USA) johdolla ja tällä hetkellä suoritan viimeisiä tehtäviä opettajasertifikaattia varten. Tanssin myös Laura Lunan ohjaamassa tanssiryhmässä Kaira Tribessä nyt neljättä vuotta. Tanssin opetuksessa minulle on tärkeää että tunneilla on hyvä tunnelma ja että jokainen voi treenata itselleen sopivalla tasolla. 

Tanssin lisäksi teen kuvataidetta, käsitöitä ja soitan pianoa. Tällä hetkellä olen tekemässä maalaussarjaa vapaus-teemalla. Ideana teemassa on se että jokaisella pitäisi olla vapaus olla sitä mitä on ja tehdä mitä haluaa, kunhan se ei vahingoita muita. 


Tribal fusion on nuori fuusiovatsatanssilaji, joka on kehittynyt Amerikassa useiden eri
vatsatanssityylien pohjalta. Lajin juuret ulottuvat perinteiseen itämaiseen tanssiin, mutta lajit eroavat toisistaan mm. tekniikan ja puvustuksen puolesta. Perinteiseen vatsatanssiin verrattuna tribal fusionia kuvaillaan monesti mystisemmäksi ja tummemmaksi tyylisuunnaksi. Vatsatanssitekniikan lisäksi laji ottaa vaikutteita mm. flamencosta, katutansseista ja mustalaistansseista. Fuusioluonteensa vuoksi kahden eri tribal fusion-tanssijan tyylit saattavat erota paljonkin toisistaan, sillä lajiin voi yhdistellä monia eri tanssityylejä. Lajille tyypillistä on hyvin pehmeät, sulavat liikkeet ja terävät aksentit.


Tervetuloa tiiviskurssilleni!
Anni

Anni_Dohlen.png KuvaajaOksanaGoncharuk2.JPG