Kristina

Hei, olen Kristina Pilke ja toimin Tanssitalo Juuliassa assistenttina ja Taikun apuopettajana.

Olen tanssinut Juuliassa yli 15 vuotta ja sama intohimo tanssiin on tallella edelleen! Tutuksi ovat tulleet niin discoriental, itämainen tanssi kuin streettikin.

Minut voi nähdä oikeastaan jokaisella Taikun tunnilla, useimmiten apuopettajan roolissa. Tarvittaessa sijaistan Taikun ryhmiä ja minulta voi aina kysyä mitä tahansa liittyen ryhmiin, tunteihin, näytöksiin tai mitä vaan mieleesi tulee :)

Vastaan Juulian kotisivuista (www.tanssitalojuulia.fi) sekä sähköisestä Hobiver-ohjelmasta (eli ilmoittautumisiin ja laskutuksiin liittyvistä asioista).

Minulla on pitkä historia Juuliassa. Olen tanssinut kymmenissä ryhmissä ja  edustusryhmissä. Olen osallistunut Villiä Tanssia!-kisoihin muutaman kerran ja päässyt niissä hyvin sijoittuneena esittämään voittoisan kisatanssin Juulian näytöksiin. Olen myös esiintynyt näytöksissämme, sekä useilla keikoilla yhteensä enemmän kuin suurin osa Juuliassa nykyään  tanssivista :)

Tuo osa elämästäni tanssijan roolissa alkaa jäämään jo taakse, ja lavaesiintymisten sijaan vietän näytöspäivät mieluummin lavan takana muita auttamassa ja tsemppaamassa :) Voit kuitenkin bongata minut joka näytöksessä "Opebörjaus"- nimisessä näytösten käynnistävässä tanssissa, jossa Juulian henkilökunta esittäytyy milloin milläkin teemalla.

Minut valittiin vuodeksi 2017 Juulia-neidoksi ja myöhemmin vuoden 2020- 2021 "Vuoden Juuliaksi"! Nämä kaksi kunniadiplomia ovat minulle suuri ilo ja kunnia!

Muistathan, että voit pyytää minulta aina apua asiassa kuin asiassa!
Toivottavasti nähdään tunneilla ja muissakin yhteisissä tapahtumissa!

Kristina