Pinja

Hei, olen Pinja Pilke, 22v ja olen yksi Tanssitalo Juulian "apuopettajista".

Olen tanssinut Juuliassa noin 15 vuotta ja sama intohimo tanssiin on tallella edelleen! Tanssin discorientalia sekä itämaista ja olen apuopettajana/assistenttina molemmissa tyyleissä. Lisäksi Gizella Group-ryhmässä olen saanut tutustua myös streettiin, vaikka en tällä hetkellä ryhmässä enää tanssikaan.

Tanssin keväällä 2020 kahdeksassa ryhmässä, joista osassa toimin apuopettajana ja tarvittaessa tuuraajana. En aio ohjata omia ryhmiä eikä minua siihen kouluteta, eli toimin enemmän Taikun assistenttina tunneilla sekä tietysti ryhmien tukena missä tahansa asiassa. 

Toimin Taikun assistenttina myös tuntien ulkopuolella ja teen oikeastaan mitä tahansa tarvitsee. Vastaan esimerkiksi kotisivuistamme sekä uudesta ilmoittautumissysteemistä ja muuhun siihen liittyvästä toiminnasta. Minulta saa aina pyytää apua asiassa kuin asiassa!

Minulla on pitkä historia Juuliassa. Olen tanssinut useissa edustusryhmissä, monissa nyt jo lakkautetuissa ryhmissä, olen osallistunut Villiä Tanssia-kisoihin muutaman kerran ja päässyt sieltä näytöksiinkin. Olen myös esiintynyt omissa näytöksissämme sekä useilla keikoilla yhteensä enemmän kuin suurin osa Juuliassa tanssivista, mutta se osa tanssijan roolissa alkaa jäämään jo taakse ja lavan sijaan vietän näytöspäivät mieluummin lavan takana muita auttamassa ja tsemppaamassa :)

Minut valittiin vuonna 2016 toiseksi Juulia-neidoksi ja syksyllä 2019 vuoden 2020 Juuliaksi, joka on minulle suuri ilo ja kunnia! 

Toivottavasti näemme tunneilla ja muissa yhteisissä tapahtumissa!