Pinja

Hei, olen Pinja Pilke, 22v ja toimin Tanssitalo Juuliassa Taikun apuopettajana ja assistenttina.

Olen itse tanssinut Juuliassa yli 15 vuotta ja sama intohimo tanssiin on tallella edelleen! Tanssin discorientalia sekä itämaista ja olen apuopettajana/assistenttina molemmissa tyyleissä. Lisäksi Gizella Group-ryhmässä olen aikoinaan vähän saanut tutustua myös streettiin.

Minut voi nähdä oikeastaan jokaisella Taikun tunnilla, useimmiten apuopettajan roolissa. Tarvittaessa voin sijaistaa tunteja, mutta opettajaksi minua ei ole tarkoitus kouluttaa enkä siis tule vetämään omia ryhmiä. Toimin siis enemmänkin Taikun ja oppilaiden tukena tunneilla. Minulta voi kuitenkin aina kysyä mitä tahansa liittyen ryhmiin, tunteihin, näytöksiin tai mitä vaan mieleen tulee. 

Toimin Taikun assistenttina myös tuntien ulkopuolella ja teen oikeastaan mitä tahansa tarvitsee. Vastaan esimerkiksi kotisivuistamme sekä sähköisestä Hobiver-systeemistä Juulian osalta eli lähinnä ilmoittautumisista ja niiden perumisista sekä laskutuksesta. Minulta saa aina pyytää apua asiassa kuin asiassa!

Minulla on pitkä historia Juuliassa. Olen tanssinut useissa edustusryhmissä, monissa nyt jo lakkautetuissa ryhmissä, olen osallistunut Villiä Tanssia-kisoihin muutaman kerran ja päässyt niissä hyvin sijoittuneena näytöksiinkin. Olen myös esiintynyt omissa näytöksissämme, sekä useilla keikoilla yhteensä enemmän kuin suurin osa Juuliassa tanssivista.
Tuo osa elämästäni tanssijan roolissa alkaa jäämään jo taakse, ja lavan sijaan vietän näytöspäivät mieluummin lavan takana muita auttamassa ja tsemppaamassa :)

Minut valittiin vuonna 2016 toiseksi Juulia-neidoksi ja syksyllä 2019 vuoden 2020 Juuliaksi, joka on minulle suuri ilo ja kunnia! 

Toivottavasti nähdään tunneilla ja muissa yhteisissä tapahtumissa!