Kristina

Olen Kristina Pilke ja toimin Tanssitalo Juuliassa assistenttina ja Taikun ryhmissä apuopettajana.

Olen tanssinut Juuliassa noin 17 vuotta ja sama intohimo tanssiin on tallella edelleen! Tutuksi ovat tulleet niin discoriental, itämainen tanssi kuin hieman streettikin.

Minut voi nähdä melkeinpä jokaisella Taikun tunnilla, useimmiten apuopettajan roolissa. Tarvittaessa sijaistan Taikun ryhmiä ja minulta voi aina kysyä mitä tahansa liittyen ryhmiin, tunteihin, näytöksiin tai mihin tahansa muuhun :)

Vastaan Juulian kotisivuista (www.tanssitalojuulia.fi) sekä sähköisestä Hobiver-ohjelmasta eli ilmoittautumisiin ja laskutuksiin liittyvistä asioista.

Minulla on pitkä historia Juuliassa. Olen tanssinut kymmenissä ryhmissä ja edustusryhmissä. Olen osallistunut Villiä Tanssia!-kisoihin muutaman kerran ja päässyt esittämään kisatansseja Juulian näytöksissäkin. Olen myös esiintynyt näytöksissämme, sekä useilla keikoilla niin paljon, että nykyään pysyttelen mieluummin backstagella auttamassa muita. Voit kuitenkin bongata minut joka näytöksessä opebörjauksessa tai -finaalissa, jossa Juulian opettajat esittäytyvät milloin milläkin teemalla.

Minut valittiin vuodeksi 2017 Juulia-neidoksi (nykyään Juulia-tanssija) ja myöhemmin vuoden 2020-2021 "Vuoden Juuliaksi"! Nämä kaksi kunniadiplomia ovat olleet minulle suuri ilo ja kunnia!

Nähdään tunneilla!

Kristina