Pinja

Hei, olen Pinja Pilke, 22v ja toimin Tanssitalo Juuliassa Taikun apuopettajana ja assistenttina.

Olen tanssinut Juuliassa yli 15 vuotta ja sama intohimo tanssiin on tallella edelleen! Tanssin discorientalia sekä itämaista ja olen apuopettajana/assistenttina molemmissa tyyleissä. Lisäksi Gizella Group-ryhmässä olen aikoinaan vähän saanut tutustua myös streettiin.

Minut voi nähdä lähes kaikissa Taikun ryhmissä, joista suurimmassa osassa toimin apuopettajana ja tarvittaessa tuuraajana. En aio ohjata omia ryhmiä eikä minua siihen kouluteta, eli toimin enemmän Taikun assistenttina tunneilla sekä tietysti ryhmien tukena missä tahansa asiassa. 

Toimin Taikun assistenttina myös tuntien ulkopuolella ja teen oikeastaan mitä tahansa tarvitsee. Vastaan esimerkiksi kotisivuista sekä sähköisestä ilmoittautumissysteemistämme, ja muuhun siihen liittyvästä toiminnasta. Minulta saa aina pyytää apua asiassa kuin asiassa!

Minulla on pitkä historia Juuliassa. Olen tanssinut useissa edustusryhmissä, monissa nyt jo lakkautetuissa ryhmissä, olen osallistunut Villiä Tanssia-kisoihin muutaman kerran ja päässyt niissä hyvin sijoittuneena näytöksiinkin. Olen myös esiintynyt omissa näytöksissämme, sekä useilla keikoilla yhteensä enemmän kuin suurin osa Juuliassa tanssivista.
Tuo osa elämästäni tanssijan roolissa alkaa jäämään jo taakse, ja lavan sijaan vietän näytöspäivät mieluummin lavan takana muita auttamassa ja tsemppaamassa :)

Minut valittiin vuonna 2016 toiseksi Juulia-neidoksi ja syksyllä 2019 vuoden 2020 Juuliaksi, joka on minulle suuri ilo ja kunnia! 

Toivottavasti näemme tunneilla ja muissa yhteisissä tapahtumissa!