Kristina

Hei, olen Kristina Pilke ja toimin Tanssitalo Juuliassa assistenttina ja Taikun ryhmissä apuopettajana.

Olen tanssinut Juuliassa noin 16 vuotta ja sama intohimo tanssiin on tallella edelleen! Tutuksi ovat tulleet niin discoriental, itämainen tanssi kuin hieman streettikin.

Minut voi nähdä oikeastaan jokaisella Taikun tunnilla, useimmiten apuopettajan roolissa. Tarvittaessa sijaistan Taikun ryhmiä ja minulta voi aina kysyä mitä tahansa liittyen ryhmiin, tunteihin, näytöksiin tai ihan mistä vaan muusta :)

Vastaan Juulian kotisivuista (www.tanssitalojuulia.fi) sekä sähköisestä Hobiver-ohjelmasta eli ilmoittautumisiin ja laskutuksiin liittyvistä asioista.

Minulla on pitkä historia Juuliassa. Olen tanssinut kymmenissä ryhmissä ja edustusryhmissä. Olen osallistunut Villiä Tanssia!-kisoihin muutaman kerran ja päässyt esittämään kisatansseja Juulian näytöksissäkin. Olen myös esiintynyt näytöksissämme, sekä useilla keikoilla yhteensä enemmän kuin suurin osa Juuliassa nykyään tanssivista :)

Esiintyminen alkaa minulla jäämään jo taakse, ja sen sijaan vietän näytöspäivät mieluummin lavan takana muita auttamassa ja tsemppaamassa. Voit kuitenkin bongata minut joka näytöksessä opebörjauksessa, jossa Juulian opettajat esittäytyvät milloin milläkin teemalla.

Minut valittiin vuodeksi 2017 Juulia-neidoksi ja myöhemmin vuoden 2020-2021 "Vuoden Juuliaksi"! Nämä kaksi kunniadiplomia ovat olleet minulle suuri ilo ja kunnia!

Nähdään tunneilla!

Kristina