Venla Mantere

Kuva: Jokke Laine

Kuva: Pekka Innanen

Moikka, olen Venla Mantere. Aloitin Juuliassa opettajana keväällä 2020.

Tanssin harrastamisen aloitin yli 20 vuotta sitten. Erilaisten tanssi- ja jumppatuntien ohjaamiskokemusta minulla on kymmenisen vuotta. Taustani on melko klassinen; balettia,jazztanssia ja nykytanssia. Sittemmin olen mieltynyt myös lattarirytmeihin ja erilaisiin street-tyyleihin. Koreografioidessa teen mielelläni fuusioita, yllättäviäkin.

Tanssi on itselleni sekä treenimuoto, että taiteen väline ja ilmaisukeino. Haluankin tuoda näitä kaikkia kulmia esiin tunneillani. Teetän oppilaillani valmiiden koreografioiden harjoittelun lisäksi myös improvisaatio- ja ilmaisuharjoituksia. Kehonhuollollinen näkemys on myös läsnä tuntien suunnitteluvaiheessa.

Opettajana pidän tärkeimpänä asiana sitä, että oppilaat viihtyvät tunnilla, ja kaikki harjoittelu tehdään ehdottomasti hyvässä hengessä. Heti seuraavana tulee kuitenkin tavoitteellisuus. Toivon jokaisen oppilaani kehittyvän omalla tasollaan, omissa tavoitteissaan. Haluan, että jokainen tunnillani kävijä oppii kauden aikana jotain uutta, ylittää itsensä ja saa näin onnistumisen kokemuksia.

Syksyllä 2021 opetan Juuliassa useita ryhmiä, tervetuloa! Venla

Kuva: Pekka Innanen

Kuva; Janne Aro