Villiä tanssia!-kisojen tuomariarviot

18.11.2019

VILLIÄ TANSSIA!-KISAT 2.11.2019

 

SARJA 1.

 

DUO LUMI JA VICKY: ”Lumi ja Vicky”. Lumi Keskinen ja Vicky Goshashy.
Biisi As if its your last; Blackpink. Koreografia YG Entertainment.

Kaksi ihanaa nuorta kaverusta esittivät rohkeasti kisojen ensimmäisen koreografian. Tytöt hymyilivät ja ottivat kontaktia toisiinsa. Esiintymisasut olisivat voineet olla paremmin suunniteltu. Tilan käyttö oli aika vähäistä ja liikkeet melko pieniä – lisää rohkeutta esiintymiseen siis! K-pop-tietoiset tuomarit olivat yhtä mieltä siitä, että kyseinen koreografia ei ehkä ihan noin nuorille sovi, mutta samanaikaista tanssia sekä tyttöjen välistä kaveruutta oli kiva katsoa! Lopetus oli ihana ja kruunasi hienon esityksen!

 

SAMU RODAS; Starstime.
Biisi Time for teh moon night; Gfriend. Koreografia Gfriend.

Taitava Samu esitti hienosti iloisen ja ikäiselleen sopivan koreografian. Liikkeet olivat selkeitä ja ajoitus oli kohdallaan, ilmeitä kaivattiin enemmän. Puvustuksesta ja erityisesti perhos-siivistä paljon plussaa, siipien käyttö oli odottamatonta ja värikkyys sopii kauden teemaan. Koreografiassa huomioitiin pienetkin yksityiskohdat, mutta kokonaisuus olisi voinut olla hieman lyhyempi. Taidokasta ja rohkeaa esiintymistä!

 

RANIA SEHLI; ”Naiivi”.
Biisi Naiivi; Tuure Borelius. Oma koreografia.

Rohkeasti oman koreografiansa esittänyt Rania oli täynnä hymyä ja sai yleisön heti mukaansa. Biisivalinta oli sopiva ikäluokalle ja liikkeet oltiin mietitty myös laulun sanojen mukaan. Housujen värikkyys toi mukanaan piristystä esitykseen. Tilaa olisi voinut käyttää vapaammin ja liikkeet voisivat olla enemmän eri tasoissa. Taitavaa ja iloista esitystä oli kiva katsoa alusta loppuun asti!

 

ELLI KIVILAAKSO; ”Believer”.
Biisi Believer; Imagine Dragons. Oma koreografia.

Elli sai taidokkaalla koreografiallaan ja esiintymisellään ansaitusti yleisöltä eniten pisteitä. Jo sisääntulo oli vahva, ja oli kiva nähdä, että energiataso kesti loppuun asti ja teki myös poistumisesta vahvan. Vaatetus tuki esityksen teemaa ja tilan käyttö oli otettu hyvin huomioon. Biisi oli valmiiksi leikattu, mikä teki esityksestä uskottavan ja ammattimaisen, ja esitys oli juuri sopivan pituinen. Nuoresta iästään huolimatta Elli toi tunteensa mukaan esitykseen ja oli täynnä asennetta. Kaiken tämän lisäksi lavamaskiin oltiin panostettu ja se sopi hyvin esitykseen.

 

NERA LEPOMÄKI: ”Typerä Sydän”.
Biisi Bäng Bäng; Ellinoora. Koreografia oma.

Oman koreografiansa esittänyt Nera sai hyvin yleisön mukaan ja biisivalinta oli loistava. Koreografiassa otettiin sanat huomioon ja siinä oli selkeä ajatus takana. Kontaktia yleisöön oli paljon ja ujo hymy toi hymyä muidenkin kasvoille. Koreografia oli hyvin harjoiteltu, mutta jännitys näkyi esimerkiksi esiintyessä lavan takaosassa. Esiintymisasua olisi voinut miettiä tarkemmin ja lisätä siihen jotakin.

 

JADE VULKKO: ”Brainless”.
Biisi Zombie; Bad Wolves. Oma koreografia.

Jade esitti oman koreografiansa, joka oli monipuolinen ja nauhan käyttö oli yllättävä lisä. Sitä käytettiin todella taidokkaasti. Eläytyminen näkyi selvästi ja liikevarasto oli laaja. Koreografia oli lyhyt, mutta näytöstä ajatellen juuri sopiva. Tilan käyttö oli hyvää, kontaktia yleisöön saisi olla vähän vielä enemmän. Jaden esitystä olisi voinut katsoa pidempäänkin!

 

DUO LILA JA STELLA: ”Flying Rambow”. Lila Pieri ja Stella Piivek.
Biisi Kill this love; Blackpink. Koreografia Blackpink.

Tytöt esittivät taidokkaasti K-pop-tyylin koreografian. Puvustus oli yhtenäinen ja teemaan sopiva, tosin näkyvästi merkkivaatteiden käyttöä (Adidaksen housut) yritämme aina välttää. Tytöt olivat itsevarmoja, mikä hienosti vei huomion pois unohduksista. Tilan käyttö oli hyvää molemmilta. Tytöt ottivat kontaktia toisiinsa ja esiintyivät loppuun asti asenteella. Miinusta siitä, että toisella tytöistä oli purkka suussa esityksen aikana!

 

DUO TESSA JA LUMI: ”Don’t give up”. Tessa Orava ja Lumi Steiner.
Biisi Let me love you; Justin Bieber & Dj Snake. Oma koreografia.

Tessa ja Lumi esittivät oman koreografiansa upeissa asuissa. Liikkeet tehtiin isosti ja itsevarmasti, mutta kasvot olivat melko ilmeettömät. Kasvojen yhdistäminen liikekieleen olisi tehnyt esityksestä todella asenteellisen! Yhteishenki tanssijoiden välillä oli loistava ja koreografia oli selvästi tehty ja harjoiteltu yhdessä. Esitys oli monipuolinen ja tilan sekä tasojen käyttö oli hyvää. Esityksen pituus oli sopiva ja kokonaisuus sopi teemaan hyvin.

 

 

 

 

 

 

SARJA 2.

M&E; ”Pam Love”. Matleena Ryhänen ja Emma Käkönen.
Biisi Kill this love; Blackpink. Oma koreografia.

Tytöt esittivät oman k-pop-koreografiansa loistavassa yhteishengessä. Liikkeet olivat yhdenaikaisia ja kontaktia tyttöjen välillä oli paljon. Yleisö kuitenkin kaipasi myös kontaktia hieman enemmän. Esityksen pituus oli hyvä ja puvustus oli sopiva. Koreografia oli aika yksinkertainen ja liikkeet olivat samantapaisia, mutta plussaa silti oman koreografian esittämisestä!

CUPID; ” Knock on my door”. Nea Turunen ja Roosa Kelkka.
Biisi Knock Knock; Twice. Koreografoa JYP/Twice.

Tytöillä oli positiivinen ja omiin persooniin sopiva koreografia. Esitystä oltiin harjoiteltu paljon ja pituus oli hyvä. Vaatteet sopivat esitykseen ja oltiin hyvin mietitty. Kontaktia yleisöön oli ja kasvojen ilmeet toivat lisää iloa esitykseen.

SANNI KORHONEN: ”Let me down slowly”. Tarina sisäisestä ristiriidasta.
Biisi Let me down slowly; Alec Benjamin feat. Alessia Cara.
Oma koreografia.

Sanni esitti upean koreografiansa asenteella ja energiataso oli huikea. Esitys oli tarkkaan suunniteltu ja harjoiteltu ja liikkeet olivat selkeitä. Vaatetuksen käyttö koreografiassa oli hieno lisä jo muuten loistavaan kokonaisuuteen. Tasojen ja tilan käyttö oli hyvää ja syvällinen ajatus koreografian taustalla näkyi hyvin esityksen aikana. Esitys oli omiin näytöksiimme melko pitkä, mutta sitä oli ilo katsella. Koreografia oli monipuolinen ja koko kroppa oli käytössä. Sanni voitti ansaitusti paikan näytökseen!

 

SISTERHOOD; ”Ei tarvitse piileskellä”. Janina Pihlström ja Julia Gerkman.
Biisi Sinun vuorosi loistaa; Jenni Vartiainen. Oma koreografia.

Ihanat siskokset esittivät iloisen ja hyväntuulisen koreografiansa viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä! Kontaktia oli sekä yleisöön että tanssijoiden välillä paljon ja katsojatkaan eivät voineet olla hymyilemättä. Sisterhood-teema sopii aina meidän näytöksiimme ja muutenkin talon henkeen! Musiikki oli sopivan pituiseksi leikattu jo valmiiksi ja puvustus sopi hyvin esityksen luonteeseen. Loistava kokonaisuus toi tämänkin esityksen iloksemme näytökseen!

14.02.2020Kevään 2020 toinen kotikirje
31.01.2020Kevään tiiviskurssit
18.01.2020Kevään 2020 ensimmäinen kotikirje
21.12.2019Syksy 2019 Kunniakirjojen saajat
18.11.2019Villiä tanssia!-kisojen tuomariarviot
05.11.2019Villiä tanssia!-kisojen yleisön suosikit 2.11.2019
05.11.2019Villiä tanssia!-kisojen tuomaripisteet 2.11.2019
15.09.2019K-POP Tanssileiri
24.05.2019Kevätkauden 2019 diplomit ja tunnustukset
09.05.2019Syyskauden tanssitunneille ilmoittautuminen

Siirry arkistoon »