Riikka

Moikka!  

Olen Riikka Valo, ja aloitan Tanssitalo Juuliassa Street Femme,- Freshmakers- ja Gizella (yhdessä Taikun kanssa) -ryhmien tuntiopettajana syksyllä 2019.  

Olen valmistunut Tampereen Konservatorion tanssin ammatillisesta peruskoulutuksesta ammattitanssijaksi keväällä 2017, ja tällä hetkellä opiskelen liikuntaneuvojaksi. Lajitaustani on Performing Arts- lajeissa (nyky/moderni, show, jazz) ja baletissa, joiden lisäksi treenaan aktiivisesti discotanssia. Olen kokeillut ja treenaillut myös katutanssilajeja, commercialia ym, joista ammennan elementtejä koreografioihini. Olen kilpaillut FDO:n Performing Arts soolo SM-kilpailuissa, sekä kokeillut siipiäni modernin tanssin MM-kilpailuissa Puolassa 2018 ja discotanssin SM-kilpailuissa. Tällä hetkellä toimin tanssijana Jokerit Dance Team- tanssiryhmässä ja haluan keskittyä itseni monipuolistamiseen tanssijana sekä jakaa tanssin iloa myös muille.   

Olen toiminut tanssinopettajana- ja ohjaajana useiden vuosien ajan kaikenikäisille. Opettajana olen kannustava ja iloinen. Haluan kannustaa oppilaitani ylittämään itsensä ja kokeilemaan rohkeasti uusia asioita ilman mokaamisen pelkoa, sekä löytämään tanssin kautta itsevarmuutta, voimaa ja oman tavan liikkua. Tärkeintä tanssissa on, että siitä nauttii - ja että voi lähteä jokaiselta tanssitunnilta hymy korvissa! 

 Nähdään tunneilla, 
 - Riikka