Moona

Moi, mun nimi on Moona Halttunen!  

Olen aloittanut tanssin Juulialla 2017 keväällä ja tyylini on K-pop. Ennen kun edes olin kuullut K-popista harrastin taitoluistelua, olin siis yksinluistelija. Harrastin sitä noin 6-vuotta joten siitäpä tämä tanssin himo on alkanut. Lopulta jouduin lopettamaan luistelun liian nopean kasvun vuoksi, jalkani eivät kestäneet kovaa urheilua. Kun lopetin pidin hieman taukoa harrastuksista. Kun olin pieni tein tanssiesityksiä ystävieni kanssa ja esitimme niitä koulussa ja saatoimme jopa kuvatakin.  

Ennen kuin aloitin Juulialla mulla ei ollut oikein "tarkkaa suuntaa" eli en tiennyt mitä halusin tehdä vapaa-ajalla. Myöhemmin ystäväni näytti minulle K-pop musavideon ja ihastuin siihen ensisilmäyksellä. Aloin itse opettelemaan koreografioita, mutta se oli vaikeaa joten ryhdyin etsimään paikkaa jossa opetettaisiin K-poppia. Lopulta päädyin etsimään tanssipaikkaa jossa olisi myös K-poppia, ja päädyin kokeilemaan Tanssitalo Juuliaa. Heti ensimmäisellä kerralla ihmiset olivat hyvin ystävällisiä minua kohtaan. Juuliaan tulemista ei tarvitse todellakaan jännittää!  

Aloitan opettamaan keväällä 2019 Hani Pop ja Momo Pop ryhmissä. Kyseisillä tunneilla opetellaan koreografiaa hauskoissa tunnelmissa! Aloitan tammikuussa myös Juulian apuopettajakoulutuksen. 

Tavoitteenani on saada kaikki tuntemaan olonsa tervetulleiksi tunneille. Haluan myös että kaikki ymmärtävät että heistä on ihan mihin vain! Koolla, ulkonäöllä tai millään muullakaan ei ole väliä! Tanssitalo Juulia on kaikenlaisesta kiusaamisesta vapaa-alue! Tervetuloa tunneille!