Mira

Mira Valjakka on 21-vuotias Kallion ilmaisutaidon lukion käynyt ihmisläheinen, hupsu ja energinen taiteilija. Taiteellisuus näkyy hänen arjessaan piirtämisen, kirjoittamisen, audiovisuaalisen editoinnin ja suunnittelun sekä tietenkin tanssin muodossa.

K-pop-musiikista on kertynyt hänelle kokemusta jo noin 10 vuoden ajalta. 

Liikkuminen ja tanssi ovat aina olleet lähellä Miran sydäntä: Tanssi alkoi baletin muodossa tarhaikäisenä ja seitsemän vuoden balettitaustaan sekoittui vuosien varrella lajeja kuten rytminen- ja telinevoimistelu, sekä steet ja locking-tanssityylit. Tanssina k-pop tuli mukaan kuvioihin, kun Mira yläasteikäisenä jo opetti omatoimisesti pientä tanssiryhmää nuorisotalolla. Hän kävi myös itse k-pop-tanssitunneilla sekä tiiviskurssilla, jossa taidot kertyivät entisestään.

Lukiossa Mira kokosi edelleenkin aktiivisen k-pop-tanssiryhmän B3B3, jossa tanssivat mm. tanssitalo Juulian entiset opettajat Kaisla sekä Lenita. Lukion aikana Mira myös suunnitteli ja toteutti puvustusta, maskeerausta, koreografioita ja organisointia myöten k-pop-tanssiprojekteja, joihin osallistui kymmeniä tanssijoita, teknikoita sekä kuvaajia.

Mira on suorittanut tanssin lukiodiplomin keväällä 2016 koreografina ja tanssijana.

Mira sai myös Tanssitalon arvostetun "Vuoden Juulia 2018" - arvonimen ansiokkaasta työstään Juuliassa.