Kaisla

Hei olen Kaisla, 20-vuotias tanssia ja esiintymistä rakastava nuori.

Olen harrastanut elämässäni paljon kaikenlaista: kilpaillut telinevoimistelussa, suorittanut teatteritaiteen perusopetuksen laajan oppimäärän, harrastanut pianon soittoa ja sen ohella musiikin teoriaa sekä tietenkin tanssia.

Ensimmäisenä aloitin telinevoimistelun, joka toi elämääni liikkuvuutta, mutta hyvin vähän omaa luovuutta. Voimistelin yhteensä yhdeksän vuotta, mutta lopetin, kun löysin tanssimisen ja sen ilon sekä vapauden isosiskoni tanssiharrastuksen kautta. Aloitin tanssimiseni jazzilla ja street dancella, melkein vastakohdilla. Pidin molemmista tyyleistä, mutta erikseen niiden tanssiminen ei sopinut minulle. Siirryin disco jazziin ja lopuksi päädyin showtanssiin. Showtanssi sisälsi sekä jazzia että street dancea ja jonkin verran nykytanssia, joten se jäi minun lajikseni. Tanssia olen harrastanut yhteensä 9 vuotta.

K-poppiin tutustuin lukion ensimmäisellä luokalla ystäväni kautta. Löysin paljon yhtäläisyyksiä harrastamieni tanssien kanssa ja myös paljon uusia kiinnostavia asioita. K-poppia kuunnellessa tutustuin myös korealaiseen kieleen ja kulttuuriin. Ystäväni kanssa löysimme yhteisiä asioita tanssimisesta ja pikku hiljaa muodostui tanssiryhmämme the Basic Beat (B3B3), jonka yksi jäsenistä on myös Lenita, Tanssitalo Juulian entinen opettaja. Nyt olen ollut kyseisessä k-pop tanssirymässä jo lähes 3 vuotta.Ryhmämme tanssii ja esiintyy aktiivisesti k-pop tapahtumissa ja kisoissa. Ryhmämme tuli 2013 KDC:ssa (Korean Dance Competition) 4. jaetulle sijalle ja 2015 K-pop World Festivalin Suomen karsinnoissa 2. sijalle. 

Kuuntelen k-popin lisäksi paljon 90-luvun räppäreitä ja R'n'B laulajia, Justin Timberlakea, elektronista musiikkia ja post-hardcorea. Vapaa-aikanani tanssimisen lisäksi pelaan lautapelejä, katson eläinvideoita (erityisesti kissavideoita), käyn teatterissa ja elokuvissa sekä nautin vuodenajoista.


Kaisla toimii nykyään K-pop tuntien tuuraajana.