Jea

Hei, olen Jea Jokisalo.  

Olen 16-vuotias ja aloitan nyt syksyllä lukion ekalla luokalla. Harrastan Kpop-tanssia Tanssitalo Juuliassa ja olen yksi Tanssitalo Juulian opettajista.

Tanssitalo Juuliassa aloitin vuonna 2015 syksyllä, silloisen tuntiopettajan Lenitan Minzy-pop ryhmässä. Löysin Juulian, kun etsiskelin netistä Kpop-tanssitunteja. Olen tanssinut Juulian useissa Kpop-tanssiryhmissä ja tällä hetkellä tanssin Minzy- ja Dara-popissa.​  

Minulta löytyy myös aikaisempia harrastuksiakin: Harrastin kolme vuotta ratsastusta, ala-asteella ollessani harrastin pari vuotta street dancea (en tällöin Juuliassa) ja Taekwondoa ylä-asteella noin 2-3 vuotta.  

Tanssista kiinnostuin uudelleen ylä-asteen 7.luokalla, sillä Kpop-tanssien koreografiat houkuttelivat minua aloittamaan uudestaan. Itse Kpopista kiinnostuin vuonna 2012, jolloin olin 5.luokalla eikä Kpopista tykkäämiselle vieläkään loppua näy!  

Syksyllä 2017 opetan Nana Pop - ryhmää.

Vapaa-ajalla opiskelen, ulkoilen, tanssin ja vietän aikaa ystävieni ja perheeni kanssa. Toivon kaikille todella mukavia tanssihetkiä ja tavataan Tanssitalo Juulialla!