Jacinda

Hei, täällä Jacinda Vuorinen, minut tunnetaan myös nimellä Jassu.

Juulian pitkäaikaisimmat tanssijat muistanevat minut vielä Taikun discoriental- ja itämaisen tanssin tunneilta. Aloitimme tanssin yhdessä ystävieni Saran ja Emilian kanssa, ja meillä oli yhteinen tanssiryhmäkin nimeltään "Ghetto Groovers". Ryhmä voitti useamman Tanssitalon Villiä Tanssia-kisan! Itselläni on rakkaita muistoja noilta ajoilta, ehkä yksi rakkaimmista on Shekerim-edustusryhmän ihmiset ja tunnit.

Tanssin Juuliassa noin 9 vuotta. Tämän jälkeen elämä kuljetti minut Englantiin Bristoliin opiskelemaan. Asuin siellä useamman vuoden, ja samalla tanssin aktiivisesti streettiä sen eri muodoissa. Olin myös "Sublime"- nimisessä kilpailuryhmässä kaksi vuotta.

Oma tyylini on muokkautunut Englannin kansanvälisessä tanssiscenessä, ja luonnehtisin sitä parhaiten sanoilla 'sassy', ilmaisullinen, ja monimuotoinen. Otan tansseihini vaikutteita monista eri tyyleistä, pääasiassa commercial street-, afrobeats-, dancehall-, ja hiphop- tyyleistä.   Nyt kesällä 2020 korona muutti monen, niin myös minun elämäni kuviot; palasin takaisin Suomeen Vantaalle, ja saman tien myös Juuliaan.
 
Toimin Juuliassa perjantain Street Femme- ryhmän ohjaajana syksystä 2020 alkaen. Opetuskieltä voidaan tarvittaessa vaihdella suomen ja englannin kielen välillä… 
 
Tunneillani pyrin rentoon, iloiseen ja kannustavaan ilmapiiriin. Odotan innolla ensimmäisiä tuntejani!

Tervetuloa tunneilleni, Jassu