Jacinda

Hei, täällä Jacinda Vuorinen, minut tunnetaan myös nimellä Jassu.

Juulian pitkäaikaisimmat tanssijat muistanevat minut vielä Taikun discoriental- ja itämaisen tanssin tunneilta. Aloitimme tanssin yhdessä ystävieni Saran ja Emilian kanssa, ja meillä oli yhteinen tanssiryhmäkin nimeltään "Ghetto Groovers". Ryhmä voitti useamman Tanssitalon Villiä Tanssia-kisan! Itselläni on rakkaita muistoja noilta ajoilta, ehkä yksi rakkaimmista on Shekerim-edustusryhmän ihmiset ja tunnit.

Tanssin Juuliassa noin 9 vuotta. Tämän jälkeen elämä kuljetti minut Englantiin Bristoliin opiskelemaan. Asuin siellä useamman vuoden, ja samalla tanssin aktiivisesti streettiä sen eri muodoissa. Olin myös "Sublime"- nimisessä kilpailuryhmässä kaksi vuotta.

Oma tyylini on muokkautunut Englannin kansanvälisessä tanssiscenessä, ja luonnehtisin sitä parhaiten sanoilla 'sassy', ilmaisullinen, ja monimuotoinen. Otan tansseihini vaikutteita monista eri tyyleistä, pääasiassa commercial street-, afrobeats-, dancehall-, ja hiphop- tyyleistä. Kesällä 2020 korona muutti monen, niin myös minun elämäni kuviot; palasin takaisin Suomeen Vantaalle, ja saman tien myös Juuliaan.  

Toimin Juuliassa perjantain Street Groove- ryhmän ohjaajana syksystä 2020 alkaen. Opetuskieltä voidaan tarvittaessa vaihdella suomen ja englannin kielen välillä…  
Tunneillani pyrin rentoon, iloiseen ja kannustavaan ilmapiiriin. Odotan innolla uuden kauden alkua!

Tervetuloa tunneilleni, Jassu 
 
Ps. Street femme- ryhmän nimi on vaihtunut Street Groove- nimeksi, joka kuvaa erinomaisesti ryhmäni tanssityyliä Juuliassa.