Emmi

Olen Emmi Lagström ja olen 18-vuotias. Käyn tällä hetkellä viimeistä vuotta Kallion ilmaisutaidon lukiossa suurimpana mielenkiintona tanssi ja teatteri.  

Olen tanssinut Tanssitalo Juuliassa keväästä 2013 lähtien. Aloitin discoriental-tyylin parissa, ja myöhemmin mukaan on myös tullut itämainen tanssi.
Tällä hetkellä tanssin kuitenkin vain itämaista. Minua jännitti kamalasti tulla ensimmäiselle tunnille, sillä en tuntenut Juuliasta ketään, mutta minut otettiin avosylin vastaan, eikä jännittää tarvinnut enää ensimmäisten minuuttien jälkeen.
Ennen Juuliassa tanssimista en ollut harrastanut tanssia ollenkaan, mutta joukkuevoimisteluharrastuksen parissa tanssillinen elementti on ollut mukana pienestä asti.

Aloitin apuopekoulutuksen tammikuussa 2019.

Syyskaudella 2019 alan vetämään uutta Samira-ryhmää, jonka tyylilajina on mulle rakas itämainen tanssi.

Toinen opetusryhmäni on sunnuntain 3-5-vuotiaiden Taateli-ryhmä yhdessä Wilman kanssa.

Olen itämaisen apuopettajana Ariellassa sekä BellyDonnesissa. Minut löytää apuopettajana myös lasten tunnilta 5-6-vuotiaiden Melissasta.


Itse tanssin tällä kaudella kolmessa ryhmässä; itämaista edustavissa Mazamirissä ja Bellyciouksessa, sekä edustusryhmä Diamond Dashissä

Tanssin kautta olen saanut paljon uusia ystäviä ja uutta näkökulmaa moniin asioihin, mikä on avannut paljon uusia ovia elämässäni. Nähdään Juuliassa, tervetuloa Samira-tunnilleni tanssimaan!:)

Emmi