Elsa

Moi! Olen Elsa Rautavaara ja olen 13-vuotias. Olen aina ollut innokas tanssija ja olen tanssinut Juuliassa nyt 5 vuotta.

Aloitin kakkosluokalla ollessani ystävieni kanssa Florella ja Jasmine-nimisissä discoriental-ryhmissä. Näiden jälkeen siirryin Luminellaan, jossa tanssin ainakin vuoden. Syksyllä 2017 aloitin Katri Norrlinin street-tyylin Toprockers-ryhmässä. Tässä ryhmässä tanssin edelleenkin, kaudesta syksy 2018 myös ryhmän apuopettajana. Olen myös Freestylers- katutanssiryhmän apuopettaja.

Tanssin lisäksi Taikun ja Katrin Gizella-edustusryhmässä ja kevätkaudesta 2019 alkaen uudessa street-tyylin Power High edustusryhmässä. Olen myös syyskauden 2018 toinen Juulia-neito.

Tanssi ja Juulia merkitsee minulle todella paljon, sillä niiden kautta olen saanut paljon uusia ystäviä ja tavannut ihania ihmisiä. Tanssiminen on myös tuonut ja tuo paljon iloa elämääni. Juuliassa kaikki ovat ystävällisiä ja aina valmiina auttamaan kaikkia, eikä ketään kiusata. Juulia on ihana paikka täynnä ihania ihmisiä! 

Nähdään Juuliassa! :)