Angelika

Moikka!  

Täällä 20-vuotias tanssiopettaja ja tanssija Oulusta. Nimeni on Angelika Nikander ja aloitan uutena opettajana Tanssitalo Juuliassa syyslukukaudella 2019 street-ryhmissä Freestylers ja Top Rockers.

Tanssi on ollut läsnä elämässäni siitä asti, kun astuin satubalettiryhmään 6 vuotiaana. Päälajini on baletti, nykytanssi, jazz sekä street -tanssi. Oulussa harrastin OAMK:ssa erikoiskoulutuksen balettiluokalla, Tanssikeskus Citydancessa sekä Balettikoulu Lenninsiivessä. Kokemusta minulla on myös laajasti erilaisista tanssilajeista, koska rakastan kokeilla aina uutta ja heittäytyä, vaikka en kaikkea osaisikaan!  

Miksi muutin Helsinkiin? Opiskelin vuoden Ruotsissa yliopistossa lukion tanssinopettajaksi, mutta nyt tarkoituksena on pitää välivuosi ja levähtää opiskelusta sekä nauttia vain elämästä sekä työskennellä juuri lempiasiani kanssa: tanssin! Olen kiinnostunut tanssista, koska tanssi kehittää itsetuntemusta, luovuutta, ryhmässä olemista sekä tanssin kautta oppii käsittelemään omia tunteita sekä lukemaan toisten tunteita. Tärkein taito kaikista näiden lisäksi on hyvä olo yhdessä tanssiessa. 

Tunneilleni tullessa saa olla täysin oma itsensä, sillä tanssi kuuluu kaikille ja juuri sinulla on oikeus toteuttaa itseäsi!