Aada

Moi, olen Aada Mäkinen!

Olen tanssinut Tanssitalo Juuliassa vuodesta 2012 lähtien Taikun johdolla, ensin discorientalia ja sitten itämaista. Ennen Juuliassa tanssimista olen tanssinut pienestä asti muualla.

Yhdessä vaiheessa elämääni en ollutkaan enää niin innokas tanssija. Löysin kuitenkin Juulian ja päätin ottaa siellä tunteja. Tykästyin Tanssitalon toimintaan ja innostuin tanssimisesta uudestaan. Aloin ottaa lisää ja lisää tunteja. Sain tunneilta kavereita ja tanssin kautta upeita mahdollisuuksia.

Vuonna 2017 aloitin apuopekoulutuksen ja nyt syksyllä 2018 valmistuin puolitoistavuotisesta koulutuksesta. Aloin myös opettaa ensimmäistä omaa ryhmääni Carmeliaa syksyllä 2018.

Keväällä 2019 opetan kahta lasten disco-mix ryhmää; Jadalmiinaa ja Zarannaa. Lisäksi ohjaan tanssi-leikkiliikunta-ryhmä Melissaa keskiviikkoisin ja itämaisen tanssin tyylin Carmeliaa tiistaisin.

Lasten tunneilla tanssitaan ja leikitään monipuolisesti oppien uusia taitoja. Haluan, että kaikilla on hauskaa ja oppilaat nauttivat tanssimisesta. Itseilmaisun kehittäminen on keskeisenä osana tavoitteitani.

Kauden aikana ryhmät harjoittelevat oman koreografian, ja yhden ns. yhteistanssikoreografian. Sen lisäksi tehdään erilaisia tanssillisia harjoitteita.

Itämaisen tanssin tunneilla keskitytään tekniikkaan ja tanssimiseen, opetellaan uusia taitoja ja kehitetään vanhoja. Carmelialaisilla on myös mahdollisuus vaikuttaa kauden ohjelman sisältöön!

Tanssin lisäksi opiskelen Kallion ilmaisutaidon lukiossa. Pidän musiikista, lukemisesta sekä ystävien ja perheen kanssa ajan viettämisestä.

Tervetuloa tunneilleni! Aada