Tanssia & Temppuja

Tällä 3-5 vuotiaille suunnatulla tunnilla tanssitaan, leikitään ja opetellaan monenmoisia temppuja. Motoristen perustaitojen lisäksi harjoitetaan lapsen musikaalisuutta, oman kehon ja tilan hahmottamista sekä tuetaan mielikuvituksen päästöä valloilleen.

"Taateli"

Sunnuntaisin 15.9. - 8.12. (ei tuntia 20.10.)

Klo 16.50 - 17.35

Hinta 118€

Vanhempien ei ole pakko olla tunnilla mukana, mutta halutessanne saatte kyllä jäädäkin katselemaan tunteja. Hyvä olisi sen verran varata aikaa, että ehtisi tarvittaessa käyttää lapsen pissillä ennen tunnin alkua.

Ns. jumppavarustus on oikein hyvä, ja ihan legginsit + t-paita käy hyvin. Paljon näkee tunneilla myös sellaisia ihania vaaleanpunaisia tyllihameisia jumppa-asuja...

Jalkaan mielellään jumppatossut (omalla nimellä varustettuna). Vesipullo omalla nimellä varustettuna on hyvä olla mukana.

Löytötavarat ovat löytötavarakorissa, ja saleista löydetyt arvokkaammat löytötavarat (kuten korut ja kännykät) voi pyytää opettajalta (ja olla halutessanne jo ennen seuraavaa tuntia niistä yhteydessä Taikulle taikku.hyvonen@kolumbus.fi).

Lapset saavat ensimmäisellä tunnilla ilmoittautumislapun, jonka alaosassa on laskuosa. Siitä näkee tilinumeron ja eräpäivät. Etukäteen ei siis tarvitse maksaa mitään

IMG_3054.JPGpiirretty_tytto.png

IMG_3932.JPG

IMG_3941.JPG