Tanssi-leikkiliikunta

Tunnit on suunnattu 5-6 vuotiaille lapsille.

Tunneilla puretaan energiaa leikkimällä sekä tutustutaan erilaisiin tanssityyleihin leikin, sadun ja mielikuvien avulla. Liikunnan ja tanssin harrastamiseen luodaan suotuisat edellytykset, kun lapsi saa musiikin, leikin ja erilaisten apuvälineidenkin avulla positiivisen kokemuksen ryhmässä tanssimisesta.

"Melissa" leikkiliikunta1.jpgleikkiliikunta2.jpg

Keskiviikkoisin 4.9. - 11.12. (ei tuntia 16.10.)

klo 17.50 - 18.35

Hinta 112€

Ohjaajana Angelika Nikander IMG_2736.JPG

Vanhempien ei ole pakko olla tunnilla mukana, mutta halutessanne saatte kyllä jäädäkin katselemaan tunteja. Hyvä olisi sen verran varata aikaa, että ehtisi tarvittaessa käyttää lapsen pissillä ennen tunnin alkua.

Ns. jumppavarustus on oikein hyvä, ja ihan legginsit + t-paita käy hyvin. Paljon näkee tunneilla myös sellaisia ihania vaaleanpunaisia tyllihameisia jumppa-asuja...

Jalkaan mielellään jumppatossut (omalla nimellä varustettuna). Vesipullo omalla nimellä varustettuna on hyvä olla mukana.

Löytötavarat ovat löytötavarakorissa, ja saleista löydetyt arvokkaammat löytötavarat (kuten korut ja kännykät) voi pyytää opettajalta (ja olla halutessanne jo ennen seuraavaa tuntia niistä yhteydessä Taikulle taikku.hyvonen@kolumbus.fi.

Lapset saavat ensimmäisellä tunnilla ilmoittautumislapun, jonka alaosassa on laskuosa. Siitä näkee tilinumeron ja eräpäivät. Etukäteen ei siis tarvitse maksaa mitään.